Politicieni
FOTO/VIDEO Un susținător al lui Renato Usatîi a vrut sparing cu președintele Igor Dodon, dar s-a trezit cu mascații la ușă. Vezi ce tip de droguri vindea acesta
 22 Mai 2020 09:17  4377
Oamenii legii au efectuat percheziții în casele și depozitele a șase persoane din raionul Fălești. Aceste persoane sunt bănuite în punerea în circulație a drogurilor de tip ”Marijuana”, pe teritoriul zonei de Nord a Republicii Moldova, informează Politics.MD.  

În rezultatul perchezițiilor au fost ridicate: jumătate de kg de marijuana, dar și semințe de marijuana, telefoane mobile, cartele SIM, 2870 euro și 109.200 lei și utilaj de preparare a drogurilor.

Ca rezultat al acțiunilor, au fost reținute trei persoane. Polițiștii întreprind măsuri de investigație pentru stabili și alte persoane implicate în activitatea grupării.

Potrivit surselor din poliție, unul dintre cei reținuți este persoană cunoscută în spațiul public. Acesta este un susținător aprig al primarului de Bălți Renato Usatîi. Totodată, recent el a postat o înregistrare video în care îl invită pe președintele țării, Igor Dodon, la un sparing.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice