Partide
Moldovean din diasporă, blocat pe facebook de activiști PAS și PPDA, militanți ai libertății de exprimare
 8 Noiembrie 2018 11:59  2816
Vasile Calmațui, cetățean moldovean stabilit în afara țării, regretă faptul că liderul PAS, Maia Sandu, dar și ai alți ortaci ai acesteia, precum și presa afiliată lor, încearcă să cenzureze opiniile critice la adresa lor.

Moldoveanul din diasporă spune că atât Sandu, cât și mai mulți activiști PAS și PPDA l-au blocat pe Facebook. Gestul acestora este straniu, în condițiile în care ei spun că militează pentru libertatea de exprimare.

”Cu toate că nu scriu vulgar/violent/spam, m-au blocat și alți "politicieni cu rating" ca Andrei Năstase, Țîcu sau întreaga televiziune "liberă și independentă" TV8. Precum și "jurnaliștii ce luptă pentru libertatea de exprimare" - Morari, Valentina Ursu, Scobioală, Rață, Cheianu, Vasile Năstase, Cozer, probabil și alții. Greu, dar supraviețuiesc” scrie Vasile Calmațui, într-o postare pe Facebook.

Același internaut semnalează și mai multe greșeli ortografice în postările Maiei Sandu, surprinzătoare pentru un fost ministru al Educației.

”Vizitând pagina Maiei Sandu am văzut o nouă postare moldovenistă - în câteva rânduri scrie de 7 ori "țară". Acolo sunt și 5 greșeli gramaticale (Maia Sandu scrie "țara" în loc de "țară"), rușinos pentru un fost ministru al Educației”, afirmă Calmațui.

Autor:  Marinela Sandu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Andrian 8 Noiembrie 2018 15:54
0 (0)
Militanti a celor ce ii linge in fund sunt ei da nu a libertatii si acei sunt platiti sa o faca zilnic altfel nu mai erau vizibili pentru nimeni.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%