Politicieni
Un oficial saudit va vizita Republica Moldova, la inițiativa lui Dodon
 14 Februarie 2018 08:00  3175
Un consilier din cadrul Comitetului Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai, Rashid S. Al-Rashid, va efectua o vizită în Republica Moldova la inițiativa președintelui țării, Igor Dodon.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful statului, menționează că Rashid S. Al-Rashid și-a dat acordul pentru a finanța construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova.

„Domnul Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri, etc. Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat curând sub patronatul Președintelui Republicii Moldova”, scrie Dodon pe Facebook.

Amintim că șeful statului, Igor Dodon efectuază o vizită de lucru  în Dubai, unde se desfășoară Summit-ul Mondial Guvernamental.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Etichete Dodon Igor
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?