Politicieni
DOC// Încă un funcționar de stat, DEMISIONEAZĂ
 19 Ianuarie 2018 13:32  3744
Oleg Poiată a depus cererea de demisie din funcția de pretor al sectorului Centru, motivul fiind ilegitimitatea conducerii primăriei, relatează Politics.MD.

„Comunic despre depunerea cererii de demisie din funcţia de Pretor al sectorului Centru al municipiului Chișinău, având în vedere că actuala conducere a primăriei nu este legitimă și reprezintă o uzurpare a funcției de Primar general al municipiului Chişinău, care trebuie să fie ales de cetățeni prin vot, sau în caz de interimat, desemnat de Consiliu Municipal, de asemenea, prin vot. Luând în considerare că pretorul de sector este reprezentantul primarului în teritoriu, nu am cum să reprezint un primar nelegitim.

Pe această cale, ţin să mulţumesc tuturor colegilor din cadrul Preturii sectorului Centru, Primăriei municipiului Chișinău, dar şi din cadrul Direcţiei Generale Transport Public si Căi de Comunicaţie pentru implicarea şi suportul în vederea desfăşurării activităţii curente şi obținerii rezultatelor ca urmare a implementării mai multor proiecte pentru dezvoltarea municipiului Chișinău", a scris pe Facebook Oleg Poiată.

Poiată a îndeplinit și funcția de șef interimar al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei Chişinău, după ce Igor Gamrețchi a fost plasat în arest pentru 30 de zile, transmite Unimedia.

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%