Partide
PDM pune capăt propagandei ruse în Republica Moldova
 6 Decembrie 2017 10:08  8492
Proiectul de lege care prevede interzicerea propagandei rusești în Republica Moldova va fi examinat de Parlament săptămâna aceasta. PDM a anunțat că a propus includerea pe ordinea de zi a şedinţei Parlamentului a proiectului de lege privind modificarea Codului audiovizualului, prin care se propune un mecanism de asigurare a securităţii informaţionale a statului.

Iniţiativa semnată de deputaţii PDM şi PPE, având ca scop securizarea spaţiului informaţional, prin limitarea difuzării şi retransmisiei pe teritoriul Republicii Moldova a emisiunilor informaţional-analitice, politice, militare, din state care nu au ratificat Convenţia europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră. Proiectul are drept obiectiv lupta cu propaganda şi manipularea din exteriorul ţării, care poate aduce grave prejudicii securităţii informaţionale a statului şi cetăţenilor săi.

În comunicatul PDM se atrage atenția că iniţiativa dată se referă strict la limitări ce ţin de emisiunile informativ-analitice şi nu va afecta în nici un fel retransmiterea pe teritoriul Republicii Moldova a programelor de divertisment sau a altor tipuri de programe ale posturilor de televiziune din afara ţării care nu au ratificat Convenţia europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
mihai 6 Decembrie 2017 11:04
0 (0)
Afara cu ei, propaganda Rusa este de cind sunt eu copil, de atunci mintile noastre sunt supuse minciunilor!
andrei 6 Decembrie 2017 11:30
0 (0)
acest proiect a fost înregistrat de foarte mult timp, iar acum trebuie deja să fie adoptat! ajunge atâta spălare de creieri de către agentura FSB!
Marcel 6 Decembrie 2017 12:01
0 (0)
Ii pisda cu JurnalTV, Pro-TV, RTR sau ce canale propagandistice mai finanteaza Usatii si Platon.
un simplu cetatean 6 Decembrie 2017 15:52
0 (0)
...arde curu.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%