Politicieni
„Societatea civilă” a Maiei Sandu
 5 Septembrie 2016 16:31  4735
Puțini probabil au auzit de organizația ”Fortius” cert este că această organizație care se pretinde să monitorizeze echidistant alegerile prezidențiale este controlată de Maia Sandu și, posibil de formațiunile politice satelit precum PLDM-ul lui Filat și PPDA-ul lui Țopa.

Cert este că această organizație a desfășurat luni o dezbatere despre presupusele fraude  electorale la care au participat “experții” de casă ai lui Țopa și Filat - Ștefan Urâtu și Igor Boțan, precum și liderii celor trei partide. Iar unul dintre reprezentanții ONG-ului “independent” Fortius a fot nimeni altul decât Alexandru Chicu, cel care săptămâna trecută a însoțit-o pe Maia Sandu, lidera PAS la înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor.

La masa rotundă, ca expert al Fortius a fost Sergiu Litvinenco, cel care a mai apărut și în alte ipostaze alături de Maia Sandu și despre care presa a scris că la 7 aprilie 2009 era unul din cei care era alături de Vladimir Voronin la președinție în timpul protestelor tinerilor.

La masa rotundă cei de la Fortius au prezentat zeci de posibilități de fraudare a alegerilor, demonstrând că au făcut analize serioase în acest sens. Probabil nu în zadar și i-a luat Maia Sandu în echipă.Autor:  Nica Fox Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Realist 5 Septembrie 2016 17:51
0 (0)
Si Maia acum mai invinuieste pe cineva ca ar frauda alegerile? Singura isi baga oamenii ei cit mai aproape de responsabilii care trebuie sa monitorizeze alegerile!
Mr. Freeman 5 Septembrie 2016 19:04
0 (0)
Maia face bine ce face! Vrea sa-i arate lui Nastase ca ea va ajunge in turul doi, si nu finul lui Topa!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%