Experți
VIDEO // Ian Lisnevschi: Nicio formațiune nu a fost pregătită 100% pentru alegeri
 23 Iunie 2021 15:00  3245
Politologul Ian Lisnevschi afirmă că la momentul actual nu există niciun partid politic care să dețină toate resursele necesare pentru a desfășura o campanie electorală veritabilă. Aseară, în cadrul emisiunii ”Politica Nataliei Morari” de la TV8, expertul politic a subliniat că partidele politice ar trebui să se pregătească de campanie electorală cu cel puțin 3-4 luni înainte de alegerile propriu-zise.

„Nicio formațiune nu a fost pregătită 100% pentru alegeri. Chiar și partidul PAS, care trece pragul electoral și se va regăsi în viitorul Parlament nu a avut pregatită lista candidaților la funcția de deputat, în ce privește filtrele de integritate despre care s-a tot vorbit. Orice partid care vrea să se numească partid politic trebuie sa aiba o strategie de lunga durată reiesind din o varietate de scenarii. Dacă e să vorbim despre prognozele post alegeri ele trebuie sa fie în două variante: în cel mai bun caz și în cel mai rău”.

În același timp, Ian Lisnevschi a reiterat că alegerile parlamentare anticipate nu vor putea rezolva criza politică și economică în care se află Republica Moldova.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice