Partide
Hotnews.md despre cum minte Pavel Filip atunci când nu-i convine adevărul
 26 Noiembrie 2020 16:37  2841
Un gest ipocrit din partea lui Pavel Filip și un banal zgomot informațional, scrie portalul hotnews.md despre propunerea liderului PD, Pavel Filip de la ședința de joi a Parlamentului privind crearea unei  comisii speciale care să identifice măsuri urgente pentru depășirea crizei COVID-19, transmite politics.md cu referire la hotnews.md.

Portalul menționează ping-pong-ul dintre Filip și deputata Partidului ȘOR, Violeta Ivanov, care i-a reproșat fostului premier că s-a trezit acum și propune crearea de comisii, după ce a plecat de la guvernare.

„Noi cei de la „Pentru Moldova” suntem responsabili și am votat „pentru”. Acum două zile, domnul Filip era la guvernare. După ce ați plecat de la guvernare, veniți cu propuneri de comisie? Până acum nu ați știut de pandemie?”,  a declarat Violeta Ivanov.

Neavând ce spune, și pierzându-se cu firea, Pavel Filip a trecut la minciuni: “Noi am plecat de la guvernare, ați venit la guvernare, și trebuie să vă fie interesant”, s-a bâlbâit Filip, chiar dacă cel puțin deocamdată nu este nicio majoritate în Parlament, iar Platforma „Pentru Moldova”, din care face parte și Violeta Ivanov, a anunțat că nu face parte dintr-o majoritate parlamentară și nici nu negociază nici cu stânga, nici cu dreapta participarea într-o astfel de coaliție”, scrie hotnews.md.

“Un gest ipocrit din partea lui Pavel Filip și un banal zgomot informațional. Or, dacă îl interesa mai tare soarta țării și nu dosarele sale penale, fostul premier care într-o vreme făcea trolling mâncând pizza împreună cu primul său stăpân, Vladimir Plahotniuc, ar fi condiționat celui de-al doilea stăpân, Igor Dodon, încă în primăvara trecută să pregătească țara astfel încât să nu se ajungă la situația de astăzi”, potrivit portalului informațional.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%