Politicieni
Dinu Plângău despre sondaj IRI: Breaking News! PSRM, PAS și PPDA vor accede în Parlamentul Georgiei
 25 Septembrie 2020 11:35  3446
Deputatul Platformei DA, Dinu Plângău, i-a în derâdere un sondaj publicat de IRI, care prezintă date pentru Republica Moldova culese în Georgia. Parlamentarul a publicat un text ironic despre credibilitatea acestui studiu, pe care îl numește amuzant și contradictoriu.

Acesta a scris că a râs în hohote când a citit acest sondaj și spune că studiul IRI poate fi prezentat cu titlul: ” Breaking news! PSRM, PAS și PPDA vor accede în Parlamentul Georgiei”.

”Recent, se prezintă un nou sondaj, doar că în titlurile sondajului apare ca țară de cercetare ,,Georgia”, nu Republica Moldova, dar Georgia. Bine, hai să nu fim răutăcioși! Au uitat să schimbe titlul unei cercetări mai vechi. Totuși, sondajul ne zice că din toată metodologia lor, din toți oamenii care urmau să răspundă la studiu, au răspuns doar 7%. 7% din 100% e mult sau puțin pentru a considera că studiul e ok?  Hai să nu fim răutăcioși! E amuzant totuși cum ele sunt promovate la cel mai serios nivel. Cică cercetări serioase”, a scris deputatul PPDA.

În comentariile postării, urmăritorilor susțin că acest sondaj a fost publicat cu un singur scop - de a manipula opinia publică.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%