Politicieni
Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia zilei de 23 februarie
 23 Februarie 2020 11:40  3512
Președintele Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia zile de 23 februarie.    

„Devenită simbol al eroilor și al bărbăției, ziua de 23 februarie este întipărită în conștiința noastră drept zi a cinstirii militarilor care, aflați în slujba țării, au purtat cu demnitate uniforma Armatei Sovietice. Noi, oamenii timpurilor prezente, cunoaștem că, pentru fiecare soldat al acelei Armate, jurămîntul militar reprezenta onoarea de a servi poporului. Viața a demonstrat că majoritatea dintre ei au rămas credincioși acestui jurămînt.

Este o mîndrie pentru mine ca, în calitate de Președinte al Republicii Moldova, să mă adresez tuturor bărbaților, mai cu seamă, celor care au purtat însemnele militare sovietice, cu urări de sănătate și de bunăstare. Țin să mulțumesc veteranilor pentru că, în momente de grea cumpănă, au răspuns chemării Patriei, sacrificînd cei mai frumoși ani pentru triumful păcii.

Astăzi, este de datoria noastră să propagăm valorile pentru care ei au slujit și au luptat. Iar aceasta va constitui recunoștința cea mai sinceră nu numai în fața veteranilor, dar și pentru memoria celor rămași pe cîmpurile de luptă.

Să aveți parte doar de bine!”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%