Experți
Punct de vedere: Alianţa Plahotniuc – Şor – PAS vrea să o facă pe Maia Sandu preşedinte al Republicii Moldova
 22 Februarie 2020 18:10  3559
Pentru a asigura victoria Maiei Sandu la alegerile prezidenţiale din acest an, Partidul Democrat este forţat din exterior să facă o mezalianță cu muribundul bloc ACUM. În această notă comentează jurnalistul Victor Nichituş discordia din formaţiunea democraţilor şi plecarea „grupului Candu” din PDM.        

În opinia lui Nichituş, putem vorbi deja de o alianță aţă informală între fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, lidera PAS, Maia Sandu şi Ilan Şor, preşedinte al partidului cu acelaşi nume.

„Lebăda lui Plahotniuc a sosit în balta politicii moldovenești. Ca să o salveze pe Maia Sandu. Partidul Democrat din Moldova este împins, brutal, să facă o mezalianță cu muribundul ACUM. Cei plecați din Partidul Democrat se află în slujba capitalului străin. Este vorba de o alianță informală între Plahotniuc și Maia Sandu. Probabil și Șor”, scrie Victor Nichituş, într-un articol publicat pe blogul său.

În opinia lui Nichituş, pentru realizarea acestui scop, obiectivele trasate din  exterior sunt clare: „Moldova trebuie scindată și pusă pe brânci, iar salariile și pensiile nu trebuie să crească, ci trebuie reduse”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%