Partide
PPDA începe colectarea semnăturilor pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentului pe subiectul Aeroportului Internațional Chișinău
 27 Decembrie 2019 14:53  3583
Deputatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, anunță că de astăzi începe colectarea semnăturilor pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentului pe subiectul Aeroportului Internațional Chișinău. Pentru aceasta, este nevoie de 34 de semnături, dintre care 26 semnături deja există, spune deputatul. Parlamentarul susține că în cadrul ședinței extraordinare ar urma să fie chemați la raport prim-ministrul, șeful Serviciului de Informații și Securitate, șeful Centrului Național Anticorupție, procurorul general și ministrul justiției, transmite Politics.

Pe 23 decembrie, a devenit cunoscut faptul că omul de afaceri din Federația Rusă, Andrei Goncearenko, este noul beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest” (administratoarea Aeroportului Internațional Chișinău). Aceasta, după ce NR Investment Limited a cedat controlul asupra companiei.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%