Geopolitica
Donald Trump a fost transportat la un centru medical. Ce spun medicii
 19 Noiembrie 2019 14:00  3059
Examenul medical întreprins sâmbătă de Donald Trump a fost unul „de rutină”, acesta nefiind tratat pentru nicio problemă urgentă sau suferinţă acută, a explicat medicul său, într-un comunicat difuzat luni de Casa Albă, transmit Reuters şi AFP.

Vizita neaşteptată a lui Trump la Centrul medical militar Walter Reed a declanşat întrebări pe reţelele sociale şi zvonuri că ar fi fost determinată de dureri în piept pe care le-ar fi simţit miliardarul în vârstă de 73 de ani.

„Anticipând un foarte ocupat 2020, Preşedintele profită de avantajul unui weekend liber aici în Washington, D.C., pentru a începe părţi din examenul său medical anual de rutină la Walter Reed”, a anunţat sâmbătă secretarul de presă a Casei Albe, Stephanie Grisham, potrivit Agerpres.

Preşedintele a petrecut la centrul medical ceva mai mult de o oră, pentru „examene, analize şi discuţii” cu personalul medical, a precizat luni comandantul de marină Sean Conley, medicul lui Trump, conform unui comunicat dat publicităţii de Casa Albă.

„În pofida unor speculaţii, preşedintele nu a simţit nicio durere în piept, nici nu a fost examinat sau tratat pentru vreo problemă urgentă sau acută”, a adăugat medicul, mai notând că, “mai precis, el nu a fost supus niciunei evaluări cardiace sau neurologice de specialitate”.

Într-o postare duminică pe Twitter, Donald Trump a spus că a început „prima fază a examenului medical anual”, la Centrul medical militar Walter Reed, unde sunt ‘unii din cei mai buni doctori din lume’.

„Totul foarte bine (grozav!). Voi finaliza anul viitor!”, a adăugat el pe Twitter.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%