Politicieni
Victor Chironda, propus la funcția de viceprimar al capitalei
 15 Noiembrie 2019 10:00  3128
Fostul candidat la șefia capitalei și consilier municipal, Victor Chironda, este candidatul propus de Ion Ceban la funcția de viceprimar responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Chironda, împreună cu Ion Ceban, a stabilit că va avea un mandat cu atribuții depline, pentru un domeniu clar delimitat de activitate.

„Obiectivul meu este să planific și să livrez municipiului Chișinău o mobilitate mai bună în 4 ani de mandat: un transport public mai eficient și mai confortabil, trotuare comode și accesibile, o infrastructură pentru bicilete decentă, spații publice amenajate corect, o documentație de urbanism modernă și realistă. În campania electorală, eu și echipa mea nu am făcut politică ci am promovat problematica dezvoltării urbane și am oferit viziune și soluții pentru planificarea urbană și dezvoltarea unei mobilități urbane durabile”, a scris el.

În acest sens, odată cu numirea lui Chironda în funcția de viceprimar, mandatul de consilier va fi preluat de colegul acestuia, Sergiu Tofilat.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%