Partide
Directorul Proimobil, Vlad Musteață: Toate publicațiile denigratoare în adresa mea au fost parte a unui plan criminal pus la cale de reprezentanții fostului regim oligarhic
 18 Octombrie 2019 14:12  3358
Directorul Proimobil, Vlad Musteață a comentat pe Facebook, informația precum că la fostul sediu al companiei, unde actualmente se află compania imobiliară condusă de Octavian Orheianu, au loc percheziții, transmite politics.md.

Să sperăm că Moldova intră într-o nouă etapă, în care schemele de atac asupra afacerilor vor ramâne în trecut și bussines-ul va putea activa liniștit. Țin să menționez că toate publicațiile denigratoare pe parcursul acestor 2 ani în direcția mea au fost parte a unui plan criminal pus la cale de reprezentanții fostului regim oligarhic. Sper că toată echipa PROIMOBIL.MD să se ridice la un alt nivel în calitatea serviciilor sale și să fie un etalon al profesionalismului și a onestităț, a spus el.

Conform TV8.md perchezițiile au avut loc la compania „Class Imobil”, care ar fi gestionată de Octavian Orheianu.

„Proimobil.md și tot colectivul de peste 300 de agenți atrage atenția presei că în perchezițiile efectuate în această dimineață de procuratură, nu sunt vizați actualii agenți și managementul companiei. Acțiunile organelor privesc persoanele implicate fraudulos în afacere începând cu anul 2017 și până în august 2019. Sediul de pe Armenească 28 deja de mai mult de o lună este închiriat de altă companie imobiliară , gestionată de Octavian Orheianu și alte persoane, asupra cărora se efectuază aceste investigații”, precizează reprezentanții „Proimobil” într-un comunicat de presă.

Anterior, presa a scris că Octavian Orheianu este o persoană din anturajul fostul președinte al PDM Vlad plahotniuc și a Președintelui FEA, Dorin Damir.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%