Partide
Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu
 16 Octombrie 2019 17:00  3893
Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”, menționând că acest subiect „nici nu s-a discutat în fracțiune”.

„Aceste declarații ale lui Țîcu precum că am fi fost amenințați sunt un fals grosolan, nici nu s-a discutat acest subiect la fracțiune. Tot ce poate Țîcu este să-și înjure proprii colegi, să pun gaz pe foc, pentru că dacă ar fi vrut să rezolve cu adevarat probleme, ar fi avut proiecte și inițiative în Parlament. Nu-mi aduc aminte despre niciuna, mai ales că dânsul este membru al comisiei mass-media, iar noi nici până astazi nu avem un Consiliul al Audiovizualului funcțional. Ce sugerez lui Țîcu este să se apuce de treabă”, a declarat deputatul ACUM, Radu Marian, pentru Unimedia, transmite Politics.

Amintim că Țîcu a menționat că până la momentul actual au fost depuse trei semnături pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”. Este vorba despre Octavian Țîcu, Lilian Carp și Iurie Reniță.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tutu 29 Octombrie 2019 09:59
0 (0)
Trei crai care se vor bagati in seama.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%