Politics Blog
FOTO // Blogger: Socialiștii mint chiar și de 9 mai – spun că au ieșit azi 60 de mii, dar în realitate au fost mai puțini
 9 Mai 2019 15:55  3610
Partidul Socialiștilor au majorat numărul de manifestanți pe care i-a adunat la mitingul organizat cu ocazia Zilei VIctoriei. Imaginile demonstrează că la acțiune nu au participat nici pe departe 60.000 de persoane așa cum se laudă socialiștii, transmite Politics.MD cu referire la un articol scris de bloggerul Corneliu Gandrabur.

Mai multe poze luate în Piața Marii Adunări Naționale, locul de unde a început marșul se vede clar că era vorba de un număr cu mult mai mic de participanți. Bloggerul Corneliu Gandrabur a comentat imaginile postate de PSRM și sugerează că nu întâmplător socialiștii nu au publicat nicio poză făcută cu drona.

 

„Dar nu am vazut de la socialisti nici macar o fotografie facuta cu drona si nici de pe cladirile inalte din centru capitalei. De ce? Deoarece fotografiile de sus ar fi demonstrat ca nici pe departe nu au fost azi 60 de mii de oameni in PMAN. Or capacitatea PMAN e 50 de mii, dar socialistii nu au ocupat nici macar spatiul cat este cuprins de camerele de supraveghere de pe pilonul de langa strada Bodoni, traficul auto fiind practic nestingherit. In foto de mai sus sunt inclusiv participantii care au venit si la concertul din fata Catedralei, dar si alti locuitori ai capitalei neparticipanti la marsul socialistilor sau la concertul nominalizat” a comentat bloggerul Gandrabur.

 

 

Sursa:  Politics.MD
Previous Next

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%