Politicieni
VIDEO // Fostul director de știri de la Jurnal TV i-a făcut o ofertă de muncă liderului PPDA, care s-a plâns că salariul de deputat este prea mic
 18 Aprilie 2019 13:50  3162
Fostul director de știri de la Jurnal TV, Gabriel Călin, care de mai mult timp muncește în calitate de șofer de camion în Statele Unite, i-a făcut o ofertă liderului PPDA, Andrei Năstase, care s-a plâns că salariul de deputat este prea mic și nu-i ajunge pentru nimic. Călin îl anunță că există locuri vacante de șofer, iar salariul propus este de până la 10 mii de dolari pe lună, comunică Politics.MD cu referire la today.md. 

”Andrei, am înțeles că nu-ți ajunge salariul de deputat și nu-ți poți acoperi nici măcar cheltuielile din salariul, repet, de deputat. De aceea, eu îți propun să devii șofer de camion. O să faci între 6 și 10 mii de dolari. Asta dacă o să muncești, dar văzând cum uneori îți mai asudă bucile nefăcând nimic mă tem eu că o să-ți vină greu”, spune fostul director de știri de la Jurnal TV.

Mai mult, Călin este gata să-l ajute pe Năstase cu bani pentru a învăța meseria de șofer.

”Pot să te ajut cu niște bani pentru școlarizare, la început. Mi-i dai tu, când îi vei face. Dar trebuie să vrei. Repet, dacă nu-ți ajung banii din salariul de deputat și îți pare prea mic, noi te așteptăm”, a reiterat invitația Gabriel Călin.

Amintim că Andrei Năstase s-a declarat nemulțumit de primul salariu primit de la Parlament. Finul de cununie al oligarhului condamnat Victor Țopa, proprietarul postului Jurnal TV, afirmă că banii de la stat nu sunt suficienți pentru cheltuielile sale.

“Nu cred. Nu cred că ajunge. Nu cred că este un salariu, cum spun eu, care ți-ar acoperi toate cheltuielile”, a declarat Năstase, care a fost șomer în ultimii doi ani, potrivit declarațiilor sale de avere.

Iar când a fost întrebat din ce bani va trăi mai departe, liderul PPDA a spus că va fi susținut financiar din Germania, de familia sa.

Potrivit declarației de avere, Andrei Năstase a avut zero venituri din salarii în ultimii doi ani. Și chiar dacă oficial a fost șomer, liderul PPDA deține nouă terenuri, 11 clădiri, inclusiv o casă în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

 

 

Sursa:  today.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
19 Iulie
12:00 - Declarațiile Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, după ședința Consiliul Suprem de Securitate din 18 iulie 2019
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%