Politicieni
Președintele Dodon a primit scrisorile de acreditare a patru noi ambasadori
 18 Aprilie 2019 14:00  3114
Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați: din Letonia și Republicile Ghana, Uganda și Zambia, toate cu sediul la Moscova, informează Politics.MD.

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, Igor Dodon a transmis sincere felicitări tuturor diplomaților cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la dinamizarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre pe multiple planuri.

„Am exprimat interesul Republicii Moldova pentru dezvoltarea unei colaborări constructive şi pragmatice, cu toate statele reprezentate, în special în domeniul comercial-economic. Totodată, am reiterat faptul că instituția prezidențială promovează o politică externă echilibrată, bazată pe relații de colaborare reciproc avantajoase atît cu Vestul, cît și cu Estul, în baza intereselor naționale” spune președintele țării.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
19 Iulie
12:00 - Declarațiile Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, după ședința Consiliul Suprem de Securitate din 18 iulie 2019
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%