Partide
Marina Tauber îl face praf pe Năstase și pe contul său de Facebook, după ce l-a făcut de râs chiar în plenul Parlamentului
 21 Martie 2019 20:40  3937
După ce l-a făcut knockout în Parlament pe Andrei Năstase, prezentându-l întregii țări drept un mitoman incurabil, Marina Tauber îl face praf și pe contul său de Facebook, îndemnându-l să nu jelească banii, dar să-și ia un profesor de actorie pentru a mima mai bine otrăvirea cu mercur, transmite politics.md cu referire la partidulsor.md.

După ce Marina Tauber l-a făcut de râs pe Năstase chiar în plenul Parlamentului, cei de la Blocul Acum au sugerat că deputata ar avea nevoie de un medic și au recunoscut că ei nu au unul bun în listă. Reacția Marinei Tauber nu s-a lăsat mult așteptată, menționând că cei de la Acum nu doar medici, dar în general nu au profesioniști calificați în formațiunea lor.

„Vreau să-l liniștesc pe domnul Năstase. Nici în partidul, nici în fracțiunea sa, nu doar că nu sunt medici buni, dar în general nu are niciun specialist în vreun domeniu”, a scris Marina Tauber.

În continuare, ea îi recomandă lui Năstase să ia lecții de actorie dacă vrea să mintă mai cu succes oamenii despre presupusa sa otrăvire cu mercur. „Unicul sfat pe care i l-aș putea oferi, este să nu facă economii și să-și găsească un bun profesor de actorie.

Până la urmă, ar putea arăta mai mult talent atunci când mimează otrăvirea cu mercur”.

Vicepreședinta Partidului ȘOR face referire în acest sens și la mediatizatul scandal „Skripal”, numindu-l pe Năstase «Новичок» după neurotoxinul cu care se presupune că ar fi fost otrăvit fostul spion rus. „Se vede ca în acest domeniu este un "novice" («Новичок» în varianta rusă a postării n.red). S-a găsit și el, copie nereușită a lui Skripal!”, a comentat Marina Tauber.

Amintim că Marina Tauber a folosit la ședința de constituire a parlamentului un parasolar, pe care l-a plasat ca pe o pavăză între ea și deputații Blocului ACUM. Astfel, ea a spus că încearcă să se protejeze de minciunile celor de la Blocul ACUM, în special ale lui Andrei Năstase, care în ultimele zile de campanie electorală a declarat că ar fi fost intoxicat cu mercur, fără a prezenta probe.

„Vreau  să mă  protejez de blocul ACUM, de colegul Năstase, care a fost intoxicat cu mercur, așa cum a declarat el și să nu fim și noi intoxicați”, a declarat Marina Tauber.

 

Sursa:  Partidulsor.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%