Partide
ANTA: Amenzi de aproape 120 de mii de lei și fără plăcuțe de înmatriculare
 18 Martie 2019 15:25  3156
Aproape 30 de transportatori de călători și mărfuri care activează ilegal pe curse internaționale s-au ales cu sancțiuni din partea autorităților. Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță că inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), alături de polițiști și inspectori fiscali, au efectuat verificări la vămile Sculeni, Leușeni și Costești, în seara zilei de 17 martie, transmite politics.md cu referire la moldova24.info.

Ca urmare, 15 transportatori s-au ales cu amenzi în sumă totală de 2396 de unități convenționale, echivalentul a 119,8 mii de lei. Alți 12 au rămas fără plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor, dar și fără certificatele de înmatriculare, care au fost suspendate pe un termen de 6 luni.

Verificările au fost efectuate la indicația conducerii ministerului pentru identificarea transportatorilor care activează ilegal.

Potrivit ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, astfel de razii trebuie să fie efectuate cât mai des pentru a combate activitatea transportatorilor iliciți de persoane.

„Iresponsabilitatea acestor transportatori ilegali pune în pericol siguranța traficului rutier. ANTA trebuie să întreprindă controale cât mai riguroase și să se asigure că serviciile prestate oamenilor sunt calitative și sigure”, menționează Chiril Gaburici.

Sursa:  Moldova24.info
Previous Next

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%