Politicieni
Pavel Filip, dezamăgit de sentința în cazul consilierului din satul Corjeuți, care a ucis un copil de 7 ani, fiind beat la volan: Este inacceptabilă, din punctul meu de vedere
 21 Aprilie 2018 22:41  3378
Sentința primei instanțe în cazul consilierului din satul Corjeuți, care a ucis un copil de şapte ani, fiind beat la volan, este inacceptabilă. Este punctul de vedere exprimat de premierul Pavel Filip, într-o postare pe Facebook.

„Am avut o discuție cu doamna Victoria Iftodi (ministrul Justiției) ca CSM să analizeze dacă judecătorul a luat o decizie corectă pe un caz atât de revoltător”, a scris Pavel Filip.

Premierul a precizat că în present se lucrează asupra unui proiect care va înăspri pedepsele pentru șoferii care urcă beţi la volan.

Asta înseamnă ca mai exista probleme. Cred că ori săptămâna viitoare, ori peste o săptămână vom veni cu modificarea cadrului legal şi vom pedepsi mult mai dur pe cei care consumă alcool la volan”, a precizat premierul.

Amintim că procurorii cer condamnarea la închisoare cu executare a consilierului local din Corjeuţi. Iniţial, acesta a fost condamnat la 3 ani si 2 luni închisoare, cu suspendare, fiind eliberat din arest preventiv din sala de judecată. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Edineţ.

Procurorii consideră verdictul prea blând şi au contestat la Curtea de Apel Bălţi sentinţa primei instanţe pe care o consideră ilegală şi insistă pe condamnarea inculpatului la o pedeapsă reală cu închisoare.


Etichete Filip Pavel
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%