Politicieni
Ambasadorul SUA se întreabă dacă cineva se mai gândeşte la popor! Azi preşedintele Timofti a desemnat candidatul împotriva majorităţii partidelor pro europene
 21 Decembrie 2015 22:22  3815
Decizia lui Nicolae Timofti de a desemna un candidat la funcția de premier fără susținerea partidelor parlamentare se pare că l-a făcut pe ambasadorul SUA la Chișinău James Pettit să uite de diplomație.

Acesta a plasat un comentariu pe Facebook care pare să fie adresat șefului statului, sugerând că nu s-ar gândi la problemele țării.

"Mă întreb dacă cineva se gândește ce își doresc oamenii din Republica Moldova. Democrația înseamnă să reprezinți cu adevărat voința și dorința populației. Într-o democrație liderii trebuie să servească țării și cetățenilor țări lor, și nu invers”, a scris ambasadorul SUA James Pettit

Decizia lui Nicolae Timofti a fost criticată și de politicieni și lideri de opinie, care susțin că decizia a fost luată la indicația PLDM, iar Ion Sturza este de fapt candidatul acestei formațiuni.


Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
27 Martie
15:00 - Ședința Guvernului Republicii Moldova
16:00 - Ședință de judecată în dosarul liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%